Carnavalskrant

Elk jaar ergens in januari valt hij weer in de bus, de enige echte Rucphense Kraaikrant! Met veel overgave wordt er door de verschillende groepen in ’t Kraaierijk een stukje geschreven om deze krant op te leuken.

In deze krant kan men van alles vinden, van een apart stuk over de jeugdcarnaval tot aan het complete programma voor het komende carnaval. Oftewel een mooie overzichtelijke krant waarin alles te vinden is wat met carnaval te maken heeft.

De stukjes voor deze krant worden medio november/ december verzameld alsmede de vele advertenties. Dit wordt dan verwerkt tot de nieuwste editie.

Nieuw dit jaar is dat de krant ook digitaal te lezen is op de website! Houdt dit dus in de gaten!

OWJA! We zoeken altijd mensen die zouden willen helpen om de krant rond te brengen! dit jaar zullen we dit gaan doen zaterdag 13 januari 2024! HOE MEER ZIELEN, HOE MEER VREUGD!!!!!

Aanspreekpunt:

Martijn Schrauwen

Commissieleden:
Adrie van Dijk, Etiƫnne van Steenhoven, Martijn Schrauwen en Klaas-Jan Verkade

ADVERTEERDERS: Natuurlijk kunnen we niet zonder onze adverteerders in de krant. Dit vormt een van de belangrijkste inkomstenbronnen om carnaval in de steigers te zetten, denk hierbij aan de grote optocht, Kraaiebrunch, Kraaiemauwen en andere activiteiten. Wil je adverteren? Neem dan contact op met iemand van de commissie. Of wil je zelf helpen bij het werven van adverteerders? Ook dat kan! meld je aan!